زمان جاری : شنبه 12 آذر 1401 - 10:26 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازدید 9
نویسنده پیام
dayandaryadell آفلاین


ارسال‌ ها12
عضویت30 /1 /1401
باید ها و نباید های مایکروفر و مایکروویو و نکات مهم در استفاده از آنها
باید ها و نباید های مایکروفر و مایکروویو و نکات مهم در استفاده از آنها
هیچ وقت از ظروف پلاستیکی که برای استفاده در مایکروویو طراحی نشده اند استفاده نکنید، زیرا نه تنها برای غذا بسیار مضر می باشد و ایجاد سم میکند همچنین ممکن است این ظروف ذوب شوند و باعث آتش سوزی شوند.
بعضی از غذا ها ( که در بالا بیان کردیم ) را به هیچ عنوان نباید در مایکروویو قرار دهید، زیرا ممکن است دچار سوختگی و یا در بعضی موارد دچار انفجار شود.
هیچ وقت ظروف آلومینیومی را درون مایکروویو قرار ندهید. این کار بسیار خطرناک می باشد و قابلیت آتش سوزی در مایکروویو را دارد زیرا وقتی فلز گرم شود، گرما را منعکس می کند و به خود مایکروویو بر می گرداند.
از ظروف چینی به خصوص ظروفی که دارا ی لبه های طلایی هستند در مایکروویو استفاده نکنید.

متنی که مطالعه کردید ، از مجموعه مقالات آموزشی سایت دیبا پشتیبان ایرانیان می باشد . اگر تمایل دارید این مقاله را به طور کامل مطالعه بفرمایید می توانید وارد لینک زیر شوید :

https://www.dibaposhtiban.ir/cause-of-burning-food-in-microwave/


اگر در خصوص تعمیرات ماکروفر به دریافت مشاوره با کارشناس نیاز دارید و یا اگر لازم است تا دستگاه شما توسط تعمیرکار ماکروفر تعمیر شود ، می توانید با نمایندگی تعمیرات دیبا پشتیبان ایرانیان تماس بگیرید و از خدمات منحصر به فرد این مرکز بهره مند شوید .
پنجشنبه 05 آبان 1401 - 18:08
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش







برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :